Over ons

IdeePlus Promotiebedenkers is gespecialiseerd in het bedenken van het geschikte relatiegeschenk of  give a way voor uw organisatie.

”Onze drijfveer is uw succes want als u succes heeft, dan hebben wij ons doel bereikt.”

ruim 35 jaar ervaring en tevreden klanten

Wij zijn erg trots en dankbaar dat veel gerenommeerde bedrijven ons de afgelopen 35 jaar hebben weten te vinden. Tot onze opdrachtgevers behoren de meest uiteenlopende bedrijven. Omdat wij in Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld, zijn gevestigd, hebben wij ook veel klanten in de scheepvaart..

De juiste click

Wij streven naar de juiste click met de klant zodat er een langdurige samenwerking ontstaat waarvan u de vruchten plukt (zie referenties).

Vandaar ook onze slogan: als tevredenheid telt…

Wij adviseren u graag en denken met u mee

Ook als uw ideeën nog niet vast omlijnd zijn helpen wij u graag. Dit kan op twee manieren: door u te oriënteren in onze Webshop. In onze Webshop vindt u een groot aantal geschenken die u direct kunt bestellen. Uiteraard geven wij ook graag advies op maat. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Een duidelijke omschrijving van levertijd, aantal, doelgroep, wanneer u het wilt weggeven (geef moment) en waarom (geef reden) en het budget zijn voor ons een belangrijke leidraad om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

De juiste keuze van een geschenk is zeer belangrijk, want u geeft hiermee een uiting van dankbaarheid of erkentelijkheid aan uw klanten, personeel of connecties/relaties.

Het is een prettig idee dat u daarbij door ons uitgebreid geholpen en geadviseerd wordt. Soms is het inzetten van een eenvoudig premium voldoende als juiste stimulans voor het aanzetten tot een “verkoop”. Soms zijn luxe relatiegeschenken gewenst als beloning voor de “sale”. Bij ons kunt u voor verrassende oplossingen terecht.

Originele relatiegeschenken van hoge kwaliteit

De Plus in onze naam staat voor…service, kwaliteit én zorgen voor positieve reacties van uw relaties.

Onze producten hebben de kwaliteit en uitstraling die passen bij de positionering van uw bedrijf en zorgen voor positieve reactie bij uw relatie. Onze promotionele en exclusieve relatiegeschenken zorgen voor effectieve ondersteuning van uw commerciële activiteiten zoals mailingen, productintroducties, verkoopacties, beurzen en verkoopbezoeken.

Een slim gekozen promotieartikel laat uw marketing actie opvallen en herinnert uw klant of prospect op een positieve manier aan uw bedrijf. Bij ons advies wegen wij altijd zorgvuldig exclusiviteit, gebruiksgemak en of het geschenk uw boodschap versterkt, af. Zodat u een juiste beslissing neemt en uw marketingbudget goed besteed is.

Wij zijn aangesloten bij het Platform Promotionele producten

We hebben ons aan de gedragscode van onze branche organisatie “Platform Promotionele producten” gecommitteerd. Daarin staan de richtlijnen en verplichtingen voor professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Op deze eigenschappen selecteren en controleren wij ook onze leveranciers.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Tenslotte, wij staan voor open en eerlijk zaken doen met de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Uw succes is altijd ons uitgangspunt!

IdeePlus Promotiebedenkers staat voor:

  1. Reclameartikelen, premiums business gifts en promotioneel textiel vanuit voorraad of op basis van maatwerk;
  2. Productie voor private labels;
  3. Kerstpakketten en originele eindejaarsgeschenken;
  4. Zelfstandig samenwerkingsverband met ontwerp en DTP afdeling;
  5. Productie en kwaliteitscontrole volgens strenge milieuwetgeving PPP;
  6. Productie in fabrieken die lokale wetten en kinderarbeid voorkomen;
  7. Gerichte aandacht voor de branding van uw logo.
  8. Royalty programma’s: uw eigen Webshop of spaarprogramma;
  9. Algehele logistieke dienstverlening: opslagbeheer en juiste verzending.