Origineel_Roterdams_container_kerstpakket_ideeplus.jpg

Kaaps container pakket

Stoere kerels verleidelijke dames Prijs: 48,45 excl. BTW.

De sfeer van dit kerstpakket: Katendrecht, nu hip en trendy met theater Walhalla, de Kantine, hippe restaurantjes en de Fenix Food Factory loods. Voorheen met een ondeugend avontuurlijk verleden van zeelui, Chinatown, kleine kroegjes en dames van plezier.

De verpakking is een echte Container doos waarin voor de mannen de stoere Kaapse Brouwers biertjes voor dames een heerlijke fles Marina Espumante.

Bij de biertjes heerlijk gedroogde worstjes met groene tuinkruiden en de naturel in witl ekker snijden op de  trendy boomschorsplank. Daarbij de ambachtelijke Porcini Italiaans kaas met een eekhoorntjesbrood, de smaakmaker onder de paddenstoelen. De Espumante verleidelijke bubbels kan ook in rood of pink of zilver met dito bubbels. Afgebeeld in zwart om de verleidingen te complimenteren combineer met de orginele truffels tarte citroen en Bocconcini al limone koekjes, het geheel staat garant voor een happy end.

Met de volgende inhoud:

Espumante Marina 750ML met Anker decor

Sixpack met Kaapse biertjes Harry groen etiket 330ML per flesje

Kaapse Brouwers bierglas

Groene kruiden droge Fuet worst 150gram

Droge worst Fuet naturel wit 150gram  

Kaasje met eekhoornbrood 250gram

Doosje 100% dadels met kerst groet groen 40gram

Boccocini koekjes met amandel en citroen 200gram

Truffles Tarte Citron 130gram circa 13 per doosje 

Houten boomschors plank 

Natuurlijk kunnen we dit delicatessen kerstpakket in prijs laten varieren naar de grote uw budget.

U kunt bijvoorbeeld het pakket uitbreiden met Kaapse container koekjes ook verpakt in een container doosje van de Bakkerwerkplaats op Katendrecht